Belgijska czekolada mleczna 33,6 Callets™ 1 kg torba 823-E1-U68
to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym
świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i
słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i
doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych,
owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność
sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie
zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych
krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
*
cynamon, wanilia, goździki, laur, kardamon, mango, morela, cytryna,
koniak (Armagnac), grappa, Leffe Blond, orzech macadamia, olej truflowy,
lawenda
Polecane aplikacje:
*
Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych
figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek
(5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf),
nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, pasta
czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, trufle.
* Ciastka i
desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem
bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury,
mus.
* Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru.
* Lody i
sorbety: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak lody
amerykańskie, tradycyjne lody włoskie, lody włoskie i sorbety.
Czekolada Callebaut to produkt najwyższej jakości, idealnie sprawdzi się do:
Jeśli masz jakieś pytania dotyczące produktu napisz do nas