Wzbudzaj zachwyt najbardziej kultową białą czekoladą.
Receptura Nr W2 to kolejny z oryginalnych przepisów Octaafa Callebaut,
który stał się ulubioną czekoladą wielu szefów. Czekolada ta jest tak
belgijska, jak to tylko możliwe, ponieważ jest produkowana głównie z
mleka krów pasących się na belgijskich pastwiskach oraz z cukru z
lokalnych buraków cukrowych.
Zachwycający smak z idealnie
zharmonizowanymi nutami mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi.
W2 można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnych po
gorzkie, od przypraw po zioła i od owoców po piwo.
Średnia płynność
pozwala na użycie tej uniwersalnej czekolady w szerokiej gamie
zastosowań. Użyta w tabliczkach czekoladowych lub pustych figurkach,
zaskakuje pięknym, satynowym połyskiem i chrupiącą konsystencją. Możesz w
pełni na jej polegać do nadawania smaku musom, kremom, lodom, napojom i
sosom.
zrównoważony smak – mleczna – kremowa – waniliowe nuty
Czekolada Callebaut to produkt najwyższej jakości, idealnie sprawdzi się do:
Charakterystyka:
Jeśli masz jakieś pytania dotyczące produktu napisz do nas